dinsdag, februari 14, 2006

What my valentine did

Jadi kan gini. Untuk menuju kamar tidur gw itu gw harus melalui 2 pintu. Cape2 pulang ngeburuh, ternyata ada valentine suprise di balik pintu. Kreatif sekali kau, bang. :-)


Pintu 1
Almost by the surprise



Pintu 2
Surprise?!




Jreng-jreennng!
Dpt mawar ama surat cintrong sayah.
Aku cinta padamu, bang! ;-)

another day goes by when W scribbled at 8:31 a.m.

36 Comments:

Anonymous Anoniem said...

wah si hub teh romantis juga rupanya yah. kartunya itu ditulis sendiri yah. surat cintanya gimana? wahhh dapet surat cinta, saya blom pernah dapet surat cinta nih bang. happy valentine day buat hub and wendy. semoga romantis terus begini yah

yuliana
http://sinarta.com

10:51 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

ih lakinya tampang tua and jelek gitu aja bangga, menjijikkan.

11:42 a.m.

 
Blogger So-Me said...

cieh cieh..romantis kali lakimu bang!

3:12 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

ah hubki ternyataa :)
hepi valentine tong, kemana aja, sibuk ngeburuh ya?
ternyta kita jdnya ke o :p

++tongbem

3:13 p.m.

 
Anonymous ika said...

aduuuuuu romantiis pisaan si huubkiiihhh .. ko ga da gitu2an ya gw yak .. ihiks !

3:14 p.m.

 
Anonymous bu rah said...

cuit..cuit..iri deh diriku padamu bang. Mungkin krn gak ada pintu di sini yah..hihihi.. hepi palentin yah bang ;)

3:53 p.m.

 
Blogger yasmina said...

wow, mbak, sweet banget suamimu! :)

12:28 a.m.

 
Anonymous eliza said...

suami elo romantis ya...pantes disayang sama sang istri banget

7:01 a.m.

 
Blogger Flona said...

whoaaaa aku cinta padamu juga wen wakkakaka...

9:26 a.m.

 
Blogger Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

10:57 a.m.

 
Blogger MoDjoLitO said...

cieh ciehh... senang yak dapet surprise jek :D

6:42 p.m.

 
Blogger Jeego said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang kerja dari rumah di sini.

12:21 p.m.

 
Anonymous ria said...

duuhhh...si abang romantis banget...^^...btw wen...gimana ama 'surat a' itu?

4:45 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

eh!

3:14 p.m.

 
Blogger Jeego said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

4:45 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

ola Wendy.. pakabar? pasti baek.. senangnya dapet lope leter hehehe.. kayak jaman SMP/A ya.. hihi

2:18 p.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

6:44 p.m.

 
Anonymous hendra said...

Hmmm... asyiknya masuk rumah langsung ada surprise dari hubby....Met weekend mba' wendy

4:17 a.m.

 
Anonymous mamih said...

wen.. apa kabar nih, aku meng- khawatirkan dirimu wen.. semoga kamu baik dan sehat selalu, jangan gantung diri di pu'un toge ya wen..

10:17 p.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

2:25 a.m.

 
Blogger Karl Hiunzm said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang kaya dengan cepat di sini.

7:14 a.m.

 
Blogger Jeego said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

6:54 a.m.

 
Blogger Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

12:31 p.m.

 
Blogger Karl Hiunzm said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

7:26 p.m.

 
Blogger Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

8:43 p.m.

 
Blogger Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

4:50 p.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

7:52 p.m.

 
Blogger Jeego said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kerja dari rumah di sini.

4:13 p.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

1:22 p.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

8:45 p.m.

 
Blogger Karl Hiunzm said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

1:57 p.m.

 
Blogger Jeego said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang jana wang automatik di sini.

8:12 p.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

8:20 p.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

6:35 p.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

7:11 p.m.

 
Blogger Karl Hiunzm said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

2:39 a.m.

 

Een reactie plaatsen

<< Home