vrijdag, september 30, 2005


Cerita Makan Kerang

Berhubung dipanas-panasi temen sampe dikasih resep segala, akhirnya jadi pula gw beli kerang. Lagian kan ini masih bulan yang mengandung huruf "r"di dalamnya. Katanya sih rumus makan kerang yang enak ya harus di bulan-bulan seperti itu. September boleh, dus.

Temenku si Dina memang dari kecil tinggal di daerah pantai di Portugal. Jadi cukup tinggi kadar sakauwnya dengan segala makanan yang berbau laut. Kemarin aja dengan sadis dia ngirim foto makan siangnya: kepiting rebus gendut2 banget!

Hebat juga, dia berani masak kepiting idup yang dijual di aquarium di toko asia. Meskipun katanya rada nggak tega liat mata si kepiting memandangnya tak berkedip (emang kepiting bisa ngedip, mbak?). Saat mr. kepiting dimasukkin ke air mendidih, Dina buru-buru nutup pancinya trus kabur dari dapur dan nutup pintu dapur karena kasian ama kepitingnya. Yeee... tapi enak sih makan kepiting, katanya. Yah, memang life is cruel, ting!

Back to my kerang story, gw berencana masak sesuai dengan resep Dina. Lagian berhubung Huubki belom pernah makan kerang seumur hidup (!!!!) gw kagak bisa lah tiba-tiba memperkenalkan kerang dengan langsung masak kerang saus padang (mmmmmm...). Lagian sih, udah umur segini blom pernah makan kerang. Gak gaullllll... Dulu waktu liburan di Indo kita enak2 pesen kerang saus padang, doski kagak mau makan. Salah sendiri oooii!

Jadi resep kerang cara Portugal gini:
  • Panaskan mentega campur olive oil
  • Tumis irisan bawang bombay dan bawang putih (gw tambahin bawang bombay merah juga) sampai layu
  • Masukkan kerang, aduk2 sebentar
  • Tuang segelas air dan segelas anggur putih
  • Kalau suka, boleh cemplungin jeruk lemon bulet2 yang dibelah 2 (gak usah diperes)
  • Taburi rajangan daun koriander
  • Tutup panci dan masak dengan api paling panas selama 5 menit, sambil sesekali diaduk.


Kata yang belom pernah makan kerang sih, rasa kerang oke (catatan: oke ini artinya mmm... boleh lah. kalo enak banget kan reaksinya lain; lekkeerrrrrrr, lekkkeeeeeerrrr). Tapi aku juga gak terlalu napsu makannya, gak nendang sih cara masaknya. Bukan saus padang ato saus tirem. Mblenek nih gw sekarang, mabok kerang apa mabok white wine ikiiiiiii... *hik!*

another day goes by when W scribbled at 9:53 p.m.

83 Comments:

Anonymous Anoniem said...

nah itu dia jek, kerang model bule itu gitu rada2 eneg. mungkin kalo bumbunya asia, mantep bener yak!

++tongbem

10:24 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

wah... jadi kepingin...
kerang indo khan gurih, kalo kerang bule rasanya gimana ya...

gobloq

12:33 a.m.

 
Blogger rieke said...

satu kata buat Hubki.. kasian deh U, eh kerang kan katanya bikin horny Hub, berari kamu ga pernah horny ya, pantes si Wendy muluk tuh keqnya yang horny-an, dah sana makan kerang banyak2 deh biar arggghh crutz..
Wen awas lu ngajar2an anak gw ya.. *icon syaiton melotot*

1:06 a.m.

 
Blogger MoDjoLitO said...

ehhh lho kokkk?!?!?! gwa juga barusan makan kerang masakannya cowo gw, dan bluehhhh, eneg banged wen!!! trus lagian dia kasih sayuran buncis pulak disitu, dan ga tau kenapa warna kuahnya ijow... euuughhhhh....

1:45 a.m.

 
Blogger aiko's mom said...

Jekih, pakabar? oya jek, ada titipan dari vie, sorry yah gue belum balik jadi titipannya masih di gue..

btw, kerang.. wah, bagus tuh buat nambah gairah, ciehhhhhhhhh:) asal jgn dikasih ke Jekih yah, bisa bahayeeee.... hehehe

Met wiken yah.. have a nice one:)

4:46 a.m.

 
Blogger Flona said...

nah makanya itu juga salah satu alasan to be proud as Indonesian, masakannye enak2 euy...wakakakka....eh iya si nuniek ape gue suruh ngeblog juga ya? btw elo ilank sekian lama gara2 nangkep kerang ya? wakakakkaka...met hari sabtu say...

6:05 a.m.

 
Anonymous Juju said...

hahahahaha, gw jg ga gitu suka kerang ala bule, enakan saus padang nyaaammm...

4:34 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

bikin sambal terasi jek, mungkin bisa membantu, kerangnya di colok ke sambal dulu baru dimakan. emang paling enak makan kerang kalo ada sambalnya loh

yuliana
http://sinarta.com

1:47 a.m.

 
Anonymous ika said...

hihihi .. mabok kerang apa wine ? nah banyakan mana masuk ke perutnya baaang njek ?? gile malem2 disodorin keraang ... enakan juga disaus padaang daahh...

3:17 p.m.

 
Anonymous njun said...

hah kerang dicampur wine? Set dah lu wen. Itu dua-duanya bikin horny. abis makan kerang lu langsung serang si abang ya Hahahahahahha :oP

7:11 p.m.

 
Anonymous Dian said...

Beda tipis resep kita. Kalo gue wine diganti ama cabe merah, sereh, laos, jahe en kunyit hehehehe...
Rasanya waduh..nendang bow! yang mau flu ga jadi flu gara2 kepedesan :D
Btw, ke Inggris emang kudu pake visa, tapi gampang kok mintanya en gratis pula. Bisa dateng ke konsulat yang di A'dam or kedubes di Den Haag, terserah lebih deket yang mana.
Kucing2 ditinggal dirumah aja. Tadinya udah takut rumah bakal jadi acak adul, ternyata aman2 aja. Kalo dititipin ama maminya milli, bisa syok dia kebanjiran kucing 5 ekor hehehehehe

1:56 p.m.

 
Blogger MoDjoLitO said...

apa?!?! nadahin kringetnya jonleg?!?!
gwa emang cinta ama dia wen, tapi engga segitunya deh :D bwehehehhehe

have a great weekend, wen?

8:40 p.m.

 
Anonymous ria said...

hihihihi...untung si punya istri spt kamu wen...klo gak gitu bisa2 seumur hidup gak makan kerang...hehehe...kerang kan enak banget!...apalagi punya istri yang jago masak...beberapa postingan terakhir ada photo makanan terus euy ^^

4:28 a.m.

 
Anonymous sa said...

aku masaknya ga pake wine. kerangnya dibersihkan. rendem air dulu. biar bersih gt. bawang putih digoreng pk margarin. masukin groenten soep (beli yg plastikan), air n si kerang. tinggal nambah bumbu yg disuka. masak sampe mendidih. diemin. itu masaknya di pagi hari utk makan malam. biar bumbunya meresap. kr masaknya pake kerang/batoknya.. ga bakalan nyami. beda sm yg di indo. jadiii.. tinggal gimana saat makannya aja. kami makannya pake patat. utk saos, campur 2 sm mayo n 2 st mostard. makan deh. si groenten bisa dimakan bareng. klo mau. :D

9:14 p.m.

 
Blogger Febrie Pereiza said...

kerang tuh yang enak yang pernah gw makan kerang masak saos tiram wen .. dijamin lekerrrr dehh ! apalagi kerang yang hijau .. yahh .. emang ada kerang merah ya ????

7:27 a.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a kerja dari rumah site. It pretty much covers kerja dari rumah related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

7:18 a.m.

 
Blogger Karl Hiunzm said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a work from home opportunity site. It pretty much covers work from home opportunity related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

5:46 a.m.

 
Blogger Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

9:19 a.m.

 
Blogger Khairul Nizam Zainon said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a work from home opportunity site. It pretty much covers work from home opportunity related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

1:33 a.m.

 
Blogger Jeego said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

11:11 a.m.

 
Blogger Jeego said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

3:40 a.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

9:34 a.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

2:10 p.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

2:44 a.m.

 
Blogger Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

4:13 a.m.

 
Blogger Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

11:54 a.m.

 
Blogger Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!
Saya ada website jadi jutawan. Peluang jadi jutawan di sini.
Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

6:58 a.m.

 
Blogger Khairul Nizam Zainon said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

4:18 a.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

1:34 p.m.

 
Blogger Jeego said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

7:13 a.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

4:15 a.m.

 
Blogger Jeego said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

5:30 a.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

2:57 p.m.

 
Blogger Karl Hiunzm said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

5:10 a.m.

 
Blogger Karl Hiunzm said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

5:23 a.m.

 
Blogger Jeego said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

1:43 p.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kerja dari rumah di sini.

1:25 p.m.

 
Blogger Karl Hiunzm said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kaya dengan cepat di sini.

8:36 a.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

1:52 p.m.

 
Blogger Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

1:33 p.m.

 
Blogger Karl Hiunzm said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kaya dengan cepat di sini.

6:48 a.m.

 
Blogger Karl Hiunzm said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

8:12 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

looking for ed drugs? [url=http://www.cahv.org]buy viagra online [/url]and profit from sprung shipping at http://www.cahv.org . another good place to [url=http://www.kiosknews.org]buy viagra online[/url] is www.kiosknews.org .

10:04 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hi everyone! I do not know where to begin but hope this site will be useful for me.
I will be happy to get some assistance at the start.
Thanks in advance and good luck! :)

3:42 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

[url=http://www.webjam.com/buyreductilonline] Buy reductil online
http://www.webjam.com/buyreductilonline

7:48 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Probably uncountable of You often would like to mind a red-hot tv register on guard of Your pc. I was vexing to spot a virtuous website that allows it .

Can You advocate me something ?

Thanks.
[url=http://isport24.com/pl/jak_ogladac.html]mecze na zywo[/url]

11:33 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hello,
I have developed a new clean web 2.0 wordpress theme.

Has 2 colours silver and blue, has custom header(colour or image).
I am curently working on it, so if you have suggestions let me know.

You can view live demo and download from here www.getbelle.com
If you found bug reports or you have suggestions pm me.
Wish you a happing using.

many thanks to [url=http://www.usainstantpayday.com/]USAInstantPayDay.com[/url] for paying the hosting and developement of the theme

Realmignidgig

2:06 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

It's so easy to choose high quality [url=http://www.euroreplicawatches.com/]replica watches[/url] online: [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-rolex/]Rolex replica[/url], [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-breitling/]Breitling replica[/url], Chanel replica or any other watch from the widest variety of models and brands.

6:41 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hi there everybody, I just registered on this fantastic community forum and wished to say aloha! Have a wonderful day!

1:49 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

megan fox sketch, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megan fox at transformers 2 premiere[/url] megan fox without makeup
kim kardashian posing, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]kim kardashian picture topless[/url] kim kardashian and ray j official video
taylor swift 11/7 snl, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift csi[/url] taylor swift with hair
hannah montana clock, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]hannah montana skirt malfunction[/url] hannah montana games desinger dreams
harry potter pics, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]harry potter world[/url] harry potter island at universal studios florida
how much is a cruise to nowhere, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]cruise to baltic[/url] disney cruise to alaska
justin bieber screen saver, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin bieber personal[/url] download justin bieber to mp3
britney spears slave 4 u, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]123 britney spears[/url] britney spears look-alike sex looking in the camera
sexy megan fox pictures, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]megan fox modeling[/url] megan fox antichristian interview

1:44 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Now, escorts can be contacted right from the comfort zone of your home - thanks to the easily navigable, user-friendly websites that present all escort activities and services online for your access.
Escort girls New York have surpassed all other escort girls out there with their A1 services.
Payment for your girl can be done online instantly. So, you should not have any sort of issue regarding anything.
The fact about today's fast paced life is that no one has the time or patience to build a lasting relationship. It is even more difficult to maintain an existing relation because of professional and other career related pressures. The only benefit that an individual can get after working so hard is money. So, why not use this money for buying some satisfying experiences.
[url=http://bijouescorts.com]Escorts[/url] A New York escort agency's website also allows you book your favorite girl at just a matter of few clicks. While making the booking, you need to specify whether you would be seeking for incall or outcall service. For outcall services, you may also need to mention your address where you want her service. Regarding the privacy and confidentiality of this, you need to be completely worry-free. As a service enjoyer, you just need to concentrate on your game. The rest will be all yours, all tempting!

Adult escort services New York agencies are now increasing horizontally. Thanks to the immense support shown by the highly esteemed clients. Escort services enjoyers from all over the world have found New York the ultimate place to be and spend some memorable moments of life. If you have long been seeing those wildest of dreams but haven't been able to make it a reality, then visit New York once at least and see what's there special for you! You will never make a complaint for sure!
http://bijouescorts.com The agencies make these services purely confidential. Online agencies offering escort services display real images of the sexiest New York escorts for your choice. The services offered by them will gratify your senses to the core and provide you an experience to relish for a lifetime.

9:14 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hi all,

i hope to join the discussion soon

i have some very strong opinions

talk to you all soon!

[IMG]http://www.trueimagehost.com/1/m/47xFMd46ie7B/blank.gif[/IMG]

10:41 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

hi everybody

I just thought it would be good to introduce myself to everyone!

Can't wait to start some good conversations!

-Marshall

Thanks again!

10:25 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Once upon a time air travel was a great deal simpler than it is today. You called one of a few airlines that flew from your airport, the agent would tell you what flights were available for a given time, and you booked the one you wanted. Airports were always bustling places, especially during the holidays, but as long as you gave yourself adequate time, the process was usually the same. You would check your bags, go through the x-ray machine, get your boarding pass, and wait patiently at the appropriate gate. Once you got on the plane you ate the snack or meal that came with your flight and watched a movie.

In recent years travel by plane has become significantly more complicated. There are so many different configurations for flights and types of fares. Dire economic circumstances have caused airlines to raise rates and charge extra fees for everything from baggage to blankets. There are complex rules about what you can and cannot carry in your luggage. It can be very difficult to determine whether you are getting the best deal or the best services when you buy an airline ticket. The internet makes the navigation of airlines, airports, and flight itineraries easier, but, even so, be prepared to do some research if you want to find a flight at the best price.

Here is something up front that might save you time and money right off the bat. If you are traveling within the United States mainland, always look at Southwest Airlines first. Southwest is almost always the best deal you will find. However, Southwest itineraries do not appear on the major travel websites, so always go directly to the airline's website for information. Plug in your travel plans, and you will get a list of all the flights that are available. Southwest typically charges more reasonable prices than other airlines, and there are no hidden fees. The price you see is the price you get although tax and the government fee that is attached to all flights does apply. For lower prices than you can probably get anywhere else look at the "web only" fares, but keep in mind that these fares are not refundable.

[url=http://cheapairtickets.qarri.com/]Useful tips for air tickets[/url]

8:25 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

[url=http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20] coleman roadtrip grill
http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20

10:05 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hey
I'm Looking to purchase [url=http://www.milesgershon.com/entertainment-centers.html][b]Entertainment Centers[/b][/url] or [url=http://www.milesgershon.com][b]Wall Units[/b][/url] For a new hotel chain I'm working at in.
Can you people give me a good recommendation of where is the leading place to buy these? I live in New York and I heard that the major thing about these [url=http://www.squidoo.com/ent3rtacn3tr][b]Entertainment Centers[/b][/url] is the cost of shipping and installation.
Thanks

Rex

11:50 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

check out the new free [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino games[/url] at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the web! enjoy our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and win money.
you can also check other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos[/url] and [url=http://www.bayareacorkboard.com/]poker room[/url] at this [url=http://www.buy-cheap-computers.info/]casino[/url] sites with 100's of [url=http://www.place-a-bet.net/]free casino games[/url]. for new gamblers you can visit this [url=http://www.2010-world-cup.info]online casino[/url].

5:50 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

The first online casinos opened 10 years ago, and now there are hundreds that can be found online. Estimates vary as to the number of people who gamble online, but recent estimates suggest that a figure of around seven million worldwide would not be too far out. Taking that into account, and with a further estimate of more than $12 billion spent in online casinos alone (not including physical land-based casinos), offers of free casino chips may understandably be seen as something of a drop in the ocean.



If you did the same you'd have deposited $550 via Neteller $550, and have a total balance of $980. (PLUS another $50 in value for the Bentley Key Code.
Cash Balance: $550.00
Bonus Balance: $430.00
Total Balance: $980.00 (Almost doubled your money from the start)
[url=http://www.onlinecasinos5.com]online casino bonus[/url]
[img]http://www.bodog.com/publish/etc/medialib/bodogcom_media_lib/home-page-logo.Par.68918.Image.gif[/img]
Casino slots, blackjack, roulette, and other casino games are a relaxing way to unwind after a day of work. You may choose to open an account with a specific online casino operator. Some online gaming sites offer bonus dollars into your account upon sign-up. Many have 24/7 virtual support to help you understand their site and all it offers the player. Do you have a competitive streak? Do you want to match yourself up against other players? Many online casinos offer casino slots and table game tournaments. Enjoy the competition from your own home while in your pajamas. Try getting away with that in Vegas or Atlantic City, or anywhere else.


It is very important that the casino you choose to register for the offer at any of your favorite games, such as virtual table games, slots and rollers. The online casinos usually have a list of games they offer on their website to see the potential players. In case your favorite games are not listed, it is advisable to proceed to the next casino.

See the banking options available at an online casino and how long it usually takes them to deliver earnings. Review some Web sites that offer information on how fast an Online Casino payroll.
Online casinos are casinos hosted on websites, and hence, a player can play these casino games only by using an Internet connection. Though they are hosted virtually, online casinos include all the exciting elements of a traditional brick and mortar casinos, and in fact, are much more convenient, cheaper and easier to access than their traditional counterparts. Some of the games offered by online casinos include Baccarat, Blackjack, Craps, Roulette, Online slot games and Poker.

9:35 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

if you guys exigency to swallow [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra chemist's seeking generic drugs.
you can tumescence into uncover drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the pre-eminent [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] informant on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

10:52 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

You should visit http://www.EroticWebCams.net if you want to view the best erotic webcams.

9:48 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

If you are not getting that fun in your life or you just want to have a few fun sessions, then a New York girl into escort service can really give you what you really deserve.
They are the proud owners of the best physical features and they know what their clients want from them during a session.
To avail escort girls' services, you need not do anything now.
Doing on work and not enjoying pleasures like kisses, touches and romance can make a person psychologically disturbed.
You can use New York independent Escort service for enjoying some time in the company of Bijou in New York.New York is the capital of West Bangal. With these girls, you will not feel you are getting some kind of service, the experience will be so real that it will almost like a real date.
[url=http://bijouescorts.com]NY Escort[/url] A New York escort agency's website also allows you book your favorite girl at just a matter of few clicks. While making the booking, you need to specify whether you would be seeking for incall or outcall service. For outcall services, you may also need to mention your address where you want her service. Regarding the privacy and confidentiality of this, you need to be completely worry-free. As a service enjoyer, you just need to concentrate on your game. The rest will be all yours, all tempting!
[url=http://bijouescorts.com/new-jersey-escorts]New Jersey Escort[/url]
It's the quality of service offered by the New York escorts that have made New York one of the major escort hubs in the entire globe. All girls are very much educated and they know how to keep themselves clean and hygienic. If you have never used Hugo Boss once in your life yet, don't be surprised to smell it on their skins. They are really very much beauty and style conscious. That's the reason they have been able to mark such a big impression in the psyche of each and every escort fun lovers.
http://bijouescorts.com These New York escorts are infact, a huge fascination for the men clientele. However, there are also an assortment of pleasant bisexuals who are compatible for women seeking physical comfort and satisfaction. The agencies providing escort ladies have girls in their gallery from all races of life. New York escorts have been recognized popularly for their astonishing ability to indulge intensely with their clients and take them to the realm of Pleasure.

3:02 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

[url=http://www.nehadhupia.org/]Neha Dhupia[/url]

[url=http://www.nehadhupia.org/biography/]Neha Dhupia Biography[/url]

[url=http://www.nehadhupia.org/filmography/]Neha Dhupia Filmography[/url]

[url=http://www.nehadhupia.org/photo-gallery/]Neha Dhupia Photo Gallery[/url]

5:05 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Director : Mani Ratnam
Music Director : A.R Rahman
Lyricist/s : Gulzar
Movie Cast : Abhishek Bachchan & Aishwarya Rai

Tracklist:
1 – Beera
2 – Behene De
3 – Thok Di Killi
4 – Ranjha Ranjha
5 – Khili Re
6 – Kata Kata

[url=http://www.bollywood-latest.com/2010/05/raavan-mp3-songs/]Raavan Mp3 Songs[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Blog[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood News[/url]

5:40 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Infatuation casinos? study this advanced [url=http://www.realcazinoz.com]online casino[/url] president and procrastinate online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also retard our untrained [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] direct at http://freecasinogames2010.webs.com and overwhelm veritable compressed money !
another modern [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] in the region of is www.ttittancasino.com , in return german gamblers, make a mistake in free online casino bonus.

3:58 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Wallpapers[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Actress[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aishwarya-Rai-114.htm]Aishwarya Rai[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Ayesha-Takia-28.htm]Ayesha Takia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Diya-Mirza-116.htm]Diya Mirza[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neha-Dhupia-8.htm]Neha Dhupia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Nandana-Sen-109.htm]Nandana Sen[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Bipasha-Basu-29.htm]Bipasha Basu[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neetu-Chandra-34.htm]Neetu Chandra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kim-Sharma-119.htm]Kim Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Amrita-Rao-2.htm]Amrita Rao[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aarti-Chhabria-122.htm]Aarti Chhabria[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm]Asin[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Celina-Jaitley-1.htm]Celina Jaitley[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Deepika-Padukone-5.htm]Deepika Padukone[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Geeta-Basra-24.htm]Geeta Basra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kareena-Kapoor-115.htm]Kareena Kapoor[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Katrina-Kaif-11.htm]Katrina Kaif[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Sonal-Chauhan-21.htm]Sonal Chauhan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Priyanka-Chopra-3.htm]Priyanka Chopra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aditi-Sharma-126.htm]Aditi Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Hazel-Crowney-135.htm]Hazel Crowney[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kashmira-Shah-110.htm]Kashmira Shah[/url]

7:06 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hi guys,

What online zines do you read and would recommend?

For all you rockabilly people out there I recommend The Enough Fanzine. It is one of the first ska fanzines on the web.

They have throusands of interviews from the most popular bands all over the world. Check them out online: [url=http://www.enoughfanzine.com]Enough Fanzine[/url]. Best of it all, they are 100% non-profit and just helping the scene!

Looking forward to your recommendations.

Regards!

7:06 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Wallpapers[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Actress[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aishwarya-Rai-114.htm]Aishwarya Rai[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Ayesha-Takia-28.htm]Ayesha Takia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Diya-Mirza-116.htm]Diya Mirza[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neha-Dhupia-8.htm]Neha Dhupia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Nandana-Sen-109.htm]Nandana Sen[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Bipasha-Basu-29.htm]Bipasha Basu[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neetu-Chandra-34.htm]Neetu Chandra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kim-Sharma-119.htm]Kim Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Amrita-Rao-2.htm]Amrita Rao[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aarti-Chhabria-122.htm]Aarti Chhabria[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm]Asin[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Celina-Jaitley-1.htm]Celina Jaitley[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Deepika-Padukone-5.htm]Deepika Padukone[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Geeta-Basra-24.htm]Geeta Basra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kareena-Kapoor-115.htm]Kareena Kapoor[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Katrina-Kaif-11.htm]Katrina Kaif[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Sonal-Chauhan-21.htm]Sonal Chauhan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Priyanka-Chopra-3.htm]Priyanka Chopra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aditi-Sharma-126.htm]Aditi Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Hazel-Crowney-135.htm]Hazel Crowney[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kashmira-Shah-110.htm]Kashmira Shah[/url]

8:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

best mimicry of AAMIR KHAN, HRITIK ROSHAN,FARDEEN,SHAHID KAPOOR,AKSHAY KHANNA...i saw this and HAD to share with you guys!!!

[url=http://www.mydesizone.com/video/wOjcyunSGAc/BEST-BOLLYWOOD-MIMICRY.html]BEST BOLLYWOOD MIMICRY[/url]

5:31 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

[url=http://choroby-psychiczne.eu/depresja-objawy]depresja objawy[/url]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nocyceptor
[url=http://choroby-psychiczne.eu/]choroby psychiczne[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/depresja-poporodowa]depresja poporodowa[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/leczenie-choroby-afektywnej-depresji-dwubiegunowej-depresji-maniakalnej]leczenie depresji dwubiegunowej[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/alkoholizm]alkoholizm[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/narkolepsja]narkolepsja[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/halucynacje]halucynacje[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/histeria]histeria[/url]
[url=http://pobierz-to.com/]pobierz filmy[/url]
[url=http://pobierz-to.com/shrek-forever-after-2010-cam-t601.html]shrek forever after download[/url]
[url=http://pobierz-to.com/the-stranger-2010-dvdrip-t573.html]the stranger 2010[/url]
[url=http://pobierz-to.com/stargate-universe-s01e18-t555.html]stargate universe s01e18[/url]
[url=http://pobierz-to.com/the-wolfman-unrated-dvdrip-x264-t477.html]the wolfman download[/url]

6:21 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

bollywood hindi indian raajneeti rajneeti full movie parts full theatrical trailer songs ranbir kapoor katrina kaif ajay devgan nasseruddin shah arjun rampal manoj bajpai teaser eclusive emraan hashmi sajda kajol o mere khuda full video song full video song tu hi haqqeqat milenge milenge action replay akshay kumar teen patti prince it's showtime full video song hot khan sexy bed scene video nude pics hot priyanka chopra pyaar impossible pyar uday chopra part 1. paatshala ishqiya rann dil to bacha hai amitabh bachan paa teaser 1st fisrt look promos bed scene video de dana dan katrina akshay hot wet song pump it up chance pe dance shhaid kapoor shahrukh khan veer salman khan shahrukh khan paisa pe pe pepein pal mein hi kurbaan hua karthik calling karthik latest hindi sex hot video promo trailers 3 idiots dulha mil gaya kite
[url=http://www.mydesizone.com/video/dPQkjqwPC0E/RAAJNEETI-THEATRICAL-TRAILER-FULL-PROMO-HQ-RANBIR-KATRINA-BOLLYWOOD-HINDI.html]
Raajneeti Watch Online[/url]

12:06 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

One of the factors that can influence the outcome of your program is that many bookmakers set maximum stake limits which can keep you from placing your full wager, so make sure that there in no max limit with any of the bookies that you are dealing with.

One key thing to remember when you are seeking out the best sports betting odds is that the best odds and the best sports bookmaker are not necessarily one and the same.
[url=http://www.pulsebet.com]football bet[/url]
With this movement the United States has taken a different approach to online gambling. Whereas other countries are working with these services to regulate them, the United States is attempting to prohibit them once and for all. By doing this they are missing out on the ability to tax internet gambling instead of getting rid of it entirely. Conservative estimates have shown that taxing these services could make the government in upwards of $6 billion a year.

The most commonly occurring reason I have found for people consistently losing money at sports betting is that they have no "game plan". The most essential elements of a good game plan for betting purposes are a valid, proven Selection System and a proper Staking Plan. The Staking Plan alone won't cut it; first and foremost you must employ a worthwhile Selection System.

7:41 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Extremely funny video with a social message. Ghuggi must get a national award for his efforts.

[url=http://www.mydesizone.com/video/zy5-ryJTvZA/Ghuggi-de-barati-Gurpreet-Ghuggi.html]Ghuggi de barati - Gurpreet Ghuggi[/url]

5:02 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

4.) At the same time, do not become very greedy and play with only as many cards as you can play with. You need to watch and mark the winning numbers in each card and there is a time gap of only ten seconds between card draws. Hence, if you are unable to manage many cards, it is a waste. You have to complete winning combination and call 'bingo' before other players to claim your prize. [url=http://www.bingokisses.com]play online bingo[/url] There are 75 balls in all with numbering from one to 75. Hence, the probability of any random number to come in the first draw is 1/75. There are three accepted tests for assuring randomness of the balls. These are:
o Numbers ending in 1s, 2s, 3s, 4s, 5s, etc. are in equal proportions.
o High and low numbers occur in equal balances.
o Odd and even numbers occur in equal balances. [url=http://www.bingokisses.com]free bingo money[/url] Bingo is a fantastic game and is fast becoming one of the most popular forms of entertainment on the internet, our advice is to have fun and be safe, we wish you all the luck in the world with your bingo playing, thanks for reading.
no deposit bingo bingo
Bingo is usually played in special halls where many players can play at the same time. The actual fun is the tension building up seeing other players closer and closer to the finish line. However, with the advent of the Internet, BINGO has gone online as well. There are many ways to play on the net, though the basics remain the same. You will have to complete a given pattern before anyone else in order to win. Over the net, you need not shout the computer will flash it out for you. Some online games also have chat attached to the games where you can speak with other players online and have fun right from your home, office or any other place where you can get on the net. Chatting is a great way to meet new people and pick up the tips and tricks.

10:21 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

disquieting unaffected drink. I imbibe it after a grave daytime at transmit, it calms me down. I would be nothing without it. It's the a- extension chug-a-lug ever. It calms me down, jargon mayhap you should earmark off in occasion it out? it lip-service offbeat right? and ull undogmatic spur re-establishment felicitous object of checking of it, beyond query, u should!


[url=www.minichill.com/ChillRecipes.html]vodka recipes[/url]


[url=www.minichill.com/ChillRecipes.html]cocktail drinks[/url]


[url=www.minichill.com/ChillRecipes.html]bartender drinks[/url]


[url=http://www.ChimneyCareInc.com]chimney cleaning[/url]

[url=http://www.AmericanChimneySupplies.com]chimney sweep tools[/url]



[url=http://www.ChimneyCareInc.com]chimney sweep[/url]


[url=http://www.ChimneyCareInc.com]chimney sweeping[/url]


[url=http://www.ChimneyCareInc.com]sweeping chimney[/url]

wonderful assistance drink. I brook on a binge it after a uncompassionate invent at chore, it calms me down. I would be nothing without it. It's the most honestly relief in view chug-a-lug ever. It calms me down, peradventure you should circumvent in scene it out? it gobbledygook assent right? and ull open-handed utilize it, de facto, u should!



[url=http://www.ChimneyCareInc.com]chimney cleaning[/url]
[url=http://www.minichill.com.com]Stress Supplement[/url]
[url=http://www.minichill.com.com]stress Supplements[/url]
[url=http://www.minichill.com.com]immediate Stress relief[/url]

10:29 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

[b]King Of Pirate Online[/b]

King Of Pirate is a fully 3D-designed multiplayer online game based on 5,000 years of pirate history.

In it, comical pirate characters and creatures travel the high seas and encounter intricate story-based quests,

wondrous cities and beautiful landscapes in their search for treasures fit for a king – or a king's ransom!

Though the excitement of ship-to-ship combat is a heady brew for newcomers and veterans alike,

many players take pride in their place among the community. Whether you seek to enforce the laws of the KoP world,

http://www.KingOfPirate.com





Tales of pirates private server
pirate king online private server
top/pko private server
private server
igg top
igg

11:25 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

wow guys! after the latest self-governing [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] games like roulette and slots !authenticate into public notice like a sparkle the all fashionable reform [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games at the all up to the minute www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the entanglement! profit from our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and triumph in money.
you can also authenticate other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos bonus[/url] . check out this new [url=http://www.place-a-bet.net/]online casino[/url].

11:34 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

buy zithromax >>> http://zithromax.ucoz.com/zithromax.html <<< buy zithromax online cheep


buy generic zithromax anti depressants zovirax acyclovir, buy zithromax online

stomach pain buy zithromax online diarrhea, buy zithromax online

and beer consumption buy zithromax, buy zithromax online

buy zithromax online stomach pain vomiting, buy zithromax online

buy zithromax game stomach pain, buy zithromax online
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
levaquin buy no prescription, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
fast shipping buy zithromax without, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
zathrin generic zithromax buy lower respiratory tract infection, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
buy zithromax without otc ear infections, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
zithromax dosing buy azithromycin haemophilus influenzae, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
overnight shipping buy zithromax without ups cod, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
and alcohol consumption prescription buy zithromax, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
stomach pain buy zithromax downloadable, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
stomach pain buy zithromax internet, buy zithromax online[/url]

12:57 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Predilection casinos? authenticate this untested [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] games. counsel and wing it reduce online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also inspect our stylish [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] orientate at http://freecasinogames2010.webs.com and overwhelm realized well off !
another unique [url=http://www.ttittancasino.com]casino[/url] spiele chain of events is www.ttittancasino.com , during german gamblers, span free online casino bonus.

12:12 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

So I bit the bullet -- bought myself a [url=http://www.ordio.com.au/products/Fatman-iTube-Red%252di-with-Speakers.html]Fatman iTube Red i[/url] and I've got to say I am pleasantly surprised. I actually listened to one at a friend's house several months back and just couldn't get that sound out of my head because it impressed the heck out of me. I searched high and low for a great deal and finally found it at [url=http://www.ordio.com.au]Ordio[/url] in Westfield Bondi Junction. I phoned them first and asked a bunch of questions and everything was answered to my satisfaction so I went ahead and made the purchase. Dispatch was surprisingly fast. Everything was as it should be. I'm pretty darn happy and I'm playing it right now. Not sure if they post outside of Oz but you won't be sorry if they do.

Outstanding...

Mike

6:32 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

I am ba-aaaaack! How much did you miss meh? [url=http://tjenepengerpaanett.blog.com/]tjene kjappe penger[/url]

7:15 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

singular mountain dew guaranteed to glean you see countless! Our all incomplete commingling of herbs and aminos is Dr. formulated and proven to speed up deliverance, organize up mentally evil centralized piece of advice and nonetheless boot your willing!


[url=http://minichill.com]Energy Drink[/url]
[url=http://minichill.com]Energy Drinks[/url]
[url=http://minichill.com]Stress Relief[/url]

[url=http://minichill.com/home/index.html]facebook[/url]
[url=https://www.getreversemortgagehelp.com/]reverse mortgage program[/url]


[url=http://minichill.com/5%20hour%20energy.html]5 Hour Energy drink[/url]


[url=http://minichill.com/5%20hour%20energy.html]best energy drink[/url]
[url=http://minichill.com/lab/relaxation/index.html]Valerian Root[/url]
[url=http://minichill.com/lab/happiness/index.html]Valerian Root[/url]
[url=http://minichill.com/lab/focus/index.html]L-Theanine[/url]
[url=http://minichill.com/lab/anti-anxiety/index.htmll]GABA[/url]
[url=http://minichill.com/lab/anti-anxiety/index.htmll]Gamma Aminobutyric Acid [/url]


staggering Julian with Comestibles and Deuterium oxide you can well-heeled a well-behaved life. I on no account in the conclusive analysis, it's timorous so move in on a happen on and ry it, do it age!
Mini Chill? contains a decide mingling of herbs and amino acids called Relarian?, that has been proven, in published clinical trials not one-liner to superfluous to announce ' duel inflection and chew one's nails, but to in actuality recondition your heavens and swell nuts woolly! Mini Insouciant doesn?t justification drowsiness, so whether you?re in the medial of a stressful heyday at select away or enjoying a broad daylight off the guide with your friends, Mini Chill? is guaranteed to station factual your day.



[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]alcohol monitoring[/url]
[url=http://routeworldbrokers.com/]Distribution businesses[/url]
[url=http://routeworldbrokers.com/]New York routes[/url]
[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]marijuana alcohol[/url]

[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]alcohol drinks[/url]

[url=http://www.finmedsys.com/]medical billing solutions[/url]
[url=http://www.finmedsys.com/]medical billing solutions[/url]
[url=http://www.finmedsys.com/]medical billing company[/url]

[url=http://www.thestatecolumn.com/]state politics[/url]
[url=http://minichill.com/lab/relaxation/index.html]relax kids[/url]

[url=http://minichill.com/lab/relaxation/index.html]relax spa[/url]
[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]alcohol mixed drinks[/url]
[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]tips alcohol[/url]

4:18 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Playing bingo needs more than luck or skills and techniques, contrary to what most believe. Bingo, just like any game of chance, comes with rules and regulations that players should observe. Being a player comes with responsibilities and etiquette.

Winning the Game

The moment you figured out you won, you must immediately yell BINGO, and it should be loud enough for the floor walker to hear. The pot money shall be given to the winner once their winning card is confirmed. Well, in winning or once you know you just won, the most important thing is that you shout the winning word BEFORE the time elapses. If the game proceeds and the next number is mentioned and you failed to shout "Bingo", your winning card is disqualified. Therefore, this is the rule you must know.

There may be cases when there are two winners, and in this case the pot money shall be divided equally among the winners. Supposing there are two winning cards, the two winners will share half the prize money.

Bingo Game Rules

Bingo rules are basically the same no matter in which Online Bingo hall you play. But still it's good if you know these rules by heart. If it is your first try, then ask for handouts and inquire from pros regarding the game rules. Nonetheless, the ideal thing to do if you have questions is to ask the floor walker and not the person seated beside you. You should clarify things and doubts before the game starts because asking too many questions as the game proceeds could well distract you. This guideline also applies to those who are newcomers at casinos, those who play roulette for the first time.

Bingo halls demand an age limit of 18 years old. If you are below this age, you are prohibited to play. Some bingo houses ban alcohol inside, so players aren't supposed to take liquor nor drink it inside the venue. Smoking may also be restricted inside the venue, as there are designated smoking sections.

Take note that some Bingo houses don't allow food but some do, so it basically depends on the venue. Policies vary among different venues. For instance, some bingo halls allow reservation of cards, while others don't allow it. Some allow people to leave the venue in the middle of the game, others forbid it. But there are general policies observed in all bingo houses, such as disqualification of tampered bingo cards. There is no way you can get away with a tampered card because the walkers are adept at identifying authentic cards from tampered ones. You could be banned from a bingo establishment if proven liable of tampering a card. Hence, you should play honestly.

Interestingly, some venues offer special bingo games for kids although some halls don't allow players to have companions while playing. Suppose you bring kids with you, don't let them run around the venue and bother other gamers. They should behave well whilst you play and the game proceeds. Play quietly and don't recite the numbers you desperately want to come off because you'll be much of a disturbance if you do. Decorous playing is expectant of all players, even those who play roulette at casinos. Also, having a valid identification is important because you don't know you might win and need to present credentials.

More Online Bingo Info at Bingo Snooper Visit Now http://www.bingosnooper.com

8:22 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

looking for [url=http://www.web-house.co.il/SEO%20Specialist.htm]seo specialist[/url] ? kick the bucket for all to see our [url=http://www.smashflash.com/]free twinkle templates[/url] and get your own falsh website seeking available today, colossal series of voluntary [url=http://www.smashflash.com/]flash templates[/url] for you online, profuse brand-new designs with ir without flash.
so choose your [url=http://www.smashflash.com/]free flash template[/url] from the larget [url=http://www.smashflash.com/]flash templates[/url] selection. so get your [url=http://www.smashflash.com/]free website templates[/url] now and build your [url=http://www.smashflash.com/]free website[/url] .
want to watch [url=http://www.sex4sex.co.il/adult-movies.htm]adult movies[/url]? or even to [url=http://www.sex4sex.co.il/]buy viagra[/url] online, check this new [url=http://www.toys4sex.co.il/]online pharmacy[/url] for great deals. so [url=http://www.ewgpresents.com/]buy viagra[/url] online. check out this [url=http://www.realcazinoz.com/fr//]Casino en ligne[/url]. or [url=http://sites.google.com/site/casinospiele2010//]casino spiele [/url]. [url=http://www.cd-empty.com/]online casinos[/url] , check out this great [url=http://www.omniget.co.il/]online casino bonus[/url] .

4:20 p.m.

 

Een reactie plaatsen

<< Home