woensdag, december 29, 2004

Here I am whining about the weather, while halfway accross the globe people are wondering about whether they can face another tomorrow or not. Yet another new day without the assurance of hope.
Alas, tomorrow will still come as a cruel reminder of yesterday's happines which largely never comes back.

In deepest sympathy and prayer to the tsunami victims.

another day goes by when W scribbled at 1:42 p.m. | 4 comments

zondag, december 19, 2004


Under the Sunday sun

another day goes by when W scribbled at 2:57 p.m. | 9 comments

zaterdag, december 18, 2004

Gara-gara membaca keputusan penutupan kamar tidur di BlogFam saya jadi teringat tulisan ini. Tiba-tiba saja.
----
About that hot sex organ of yours!

Scrap that mischievous smile off your face, I’m talking about your BRAIN. Yes, the same organ that executes your complicated mathematical equations can go a long way in letting you experience an earth-shattering orgasm.

We frequently hear that the brain is our largest sexual organ. It is the thing that makes sex enjoyable. You can’t feel pleasure if your brain don't allow you to. Therefore if you are physically stimulated but your brain is not in the mood for sex, everything goes down the drain.

Sounds like a limitation, doesn’t it? If your brain is not in the mood, then you can’t have that pleasure. But see it in another way. It is actually a plus point that breaks all limitations of getting a sexual pleasure.
Because it’s a mind thing, sex have no boundaries. Sexual fantasies can happen anywhere, anytime, with (or without) that desirable someone. You name it.
And you can say that it’s not real. A fantasy is a fantasy; but can you also say that the pleasure is not real? I doubt it. Didn’t Machiavelli himself said that the end justifies the means?

Well anyway, maybe you now have a completely different view about your brain. Your brain is sexy, because the sexiest sex happens between your ears!
-----
Tulisan ini sebenarnya dibuat untuk ngelamar kerjaan sekitar 2 thn yg lalu. Kerjaannya memang didapat, tapi berhubung gak pernah ada follow up dari kedua pihak, jadinya status adem ayem keterusan sampe sekarang. Teuing ah.

another day goes by when W scribbled at 3:47 p.m. | 2 comments

zondag, december 12, 2004

Penyakit Kurang Matahari

Kehilangan matahari memang bisa menyebabkan macam-macam penyakit. Setelah mengamati moment-moment kesenangan dan kesebalan saya, sepertinya semua merujuk ke gejala penyakit kekurangan matahari; pikiran suntuk kalau melihat kabut dan awan tebal di luar jendela, badan kejang-kejang kalau melihat gambar pantai tropis, pikiran berada di belahan bumi lain di mana matahari garang bersinar, dll, dsb.

Di internet saya menemukan istilah kerennya. Seasonal Affective Disorder (SAD) a.k.a. winter blues. Orang-orang yang terserang SAD ternyata 70-80% wanita, dengan usia berkisar 30-an. Iih gw banget deh. Gejalanya antara lain depresi saat winter datang, susah bangun tidur, banyak makan yang manis, dll. Baca deh di sini.

Ya gimana nggak bete. Masak angetan ngendon di dalam kulkas daripada di luar rumah!?! Beruntunglah tetanggaku yang sedang pulkam. Pulkam mungkin obat paling manjur buat menghindari gejala winter blues. Aku rasa sekarang si tetangga sedang mandi sinar matahari sambil kipas-kipas kepanasan dengan keringat sebesar biji jagung, ooooh enaknyaa ... Cepetan balik!


Kasian si laba2. Rumahnya beku ...

another day goes by when W scribbled at 11:56 a.m. | 9 comments